Over mijn persoon


Mijn naam is Christopher Collins.

Ik ben geboren in 1978 in het hart van de zuidelijke staten van de VS, Louisiana. Ik woon in Duitsland  sinds 1996 in de prachtige Eifel. Vanaf het moment dat ik kan denken, heb ik altijd een diepe bewondering, genegenheid en liefde voor paarden gehad.

Ze zijn veel meer dan alleen dieren voor mij. Ik zie ze als onze vrienden, leraren en loyale, vertrouwde metgezellen. We mogen nooit vergeten dat in het verleden, mensen grotendeels afhankelijk waren van paarden. Ze verdienen onze grootste respect en toegewijde zorg.

Daarom besloot ik mijn tijd, kracht en wijsheid aan hen te wijden.

Op zoek naar een goede manier om de paarden naar een gelukkiger leven te helpen, kwam ik de grote onderwerphoeven tegen. Ik werd me al snel bewust van het immense belang van gezonde hoeven en ik wilde er steeds meer over weten.

Ik had tenslotte het grote voorrecht om mijn training te kunnen volgen bij een van de grootste experts op dit gebied in Duitsland: Annelie Michels. (BPHC, Stebach)

Ik heb mijn stage afgerond in april 2017 en werd onderzocht door de staat erkende instituut GDHK (Gesellschaft Deutsche Huf und Klauenpflege) en sindsdien ben ik een gelukkige hoefverzorger.

 Kontakt

Christopher Collins

Barhufpfleger

 

Trierer Straße 56

53937 Schleiden

 

Tel. (49) 1573 2348128

info@collins-hoofcare.com